Detta bildmärke är ett registrerat varumärke. Klicka för att gå till GoalArts hemsida.
  Namnet GoalArt är ett registrerat varumärke. Klicka för att gå till GoalArts hemsida.
  GoalArt erbjuder unika möjligheter att beskriva processkunskap och använda den i automatisk diagnos. GoalArts metoder ger operatörer kunskap om nuvarande situation. På detta sätt ger ett GoalArtsystem en unik nivå av säkerhet. Det är därför som 'Knowledge for Safe Operation' är vårt motto. Klicka för att gå till GoalArts hemsida.
INNEHÅLL
Hem
Webbdemo
Nyheter och skrifter
Produkter och tjänster
Kunder och projekt
Barsebäck
Chevron
Dräger
Elsam
Elsam Engineering
EPRI
ESS
First Energy
Forsmark
Fortum
Gambro
HOPS
Jönköping Energi
Koncar
Lunds Energi
Midwest ISO
New York ISO
Oskarshamn
Ringhals
Rottneros
Svenska Kraftnät
Sydkraft Östvärme
Teracom
TVO
Vattenfall
Volvo Bus
Åforsk
Samarbete
Service och support
Jobba på GoalArt
Om GoalArt
Kontakta oss
Webplatskarta

English
LUNDS ENERGI
Mer än 160 000 kunder använder Lunds Energigrupps tjänster för el, elnät, fjärrvärme, fjärrkyla, naturgas, service, kommunikation och konsulttjänster. Strategin är att vara lokalt ledande i södra Sverige. Hjärtat ligger i Lund och Lomma men gruppen finns också etablerad i mellersta och nordvästra Skåne, Blekinge, Småland, Nynäshamn, Västergötland och Sjuhärads. Lunds Energis miljömässiga ansvar garanteras av en ISO 14001 miljöcertifiering. Hänsyn tas till miljöfrågor till inom samtliga verksamhetsområden.

Återbruket utanför Lomma.

GOALART I PROJEKT MED LUNDS ENERGI
År 2004 utförde GoalArt ett projekt med Lunds Energi på en skarp leverans av larmanalys och en GoalArt Diagnostic Station till kraftvärmeverket Återbruket nära Lomma. Systemet är nu i kontinuerlig drift och utför rotfelsanalys on-line på data i realtid. Det tillhandahåller även automatisk adaptiv shelving, larmstatistik och topplistor.

I september 2004 utförde GoalArt en larmsanering av Återbruket. Resultaten visade att 94% av larmen kunde tas bort. Även sedan de två mest problematiska signalerna tagits bort ur statistiken kunde 54% av larmen tas bort, samtidigt som ett flertal tysta larm hittades och ett antal larmgränser kunde sättas tätare så att fel upptäcks tidigare.

MER INFORMATION
Om ni har frågor, kontakta gärna Jan Eric Larsson, VD för GoalArt, eller Mats Olsson, Driftschef, Lunds Energi.

E-mail: janeric@goalart.com
E-mail: mats.olsson@lundsenergi.se
Läs mer: Lunds Energi
Klicka för att följa länken.

GoalArt, Scheelevägen 17, 223 63 Lund, Tel: 046 286 4880, Fax: 046 286 4882, E-mail: info@goalart.com, Web: www.goalart.com.